Είναι ευρέως γνωστό πως η διαχείριση των λογαριασμών των καλλιτεχνών στα social media συνήθως ανατίθεται σε επαγγελματίες. Το ίδιο συμβαίνει και με την Courtney Love, μόνο που η περίπτωσή της όπως φαίνεται κρύβει μια σκοτεινή ιστορία. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μια ένα post στο Instagram αποκαλύπτει πως  για μια περίοδο, η δημόσια ζωή της έχει χειραγωγηθεί από άλλους.

Σε ένα μακροσκελές σχόλιο που συνοδεύει δύο φωτογραφίες. Μια της Britney και μια φωτογραφία μερικών fan στην πρώτη σειρά μιας συναυλίας των Hole, η Courtney Love λέει:

«Δεν διαχειριζόμουν αυτόν τον λογαριασμό, ούτε μπορούσα να τον διαβάσω. Δεν είχα κανέναν έλεγχο της δημόσιας εικόνας μου (ή της ιδιωτικής πριν τις 11 Αυγούστου 2018: εάν λάβατε ένα μήνυμα από μένα, συνήθως δεν ήμουν εγώ και αν ήμουν, τα λόγια μου είχαν αντιγραφεί και συχνά ωραιοποιηθεί ώστε κάποιος άλλος να μπορεί να επωφεληθεί από τις σχέσεις μου). Δεν έγραψα αυτές τις περίεργες λεζάντες, αυτά τα hashtag γλείφουν και γλείφουν. Ζητώ συγνώμη από όσους με ακολουθούν και έπρεπε να διαβάσουν αυτά τα σκατά».